Inschrijven op een aanbesteding, maar ontbreekt het u aan tijd? Ziet u op tegen de rompslomp die het meedoen aan tenders/aanbestedingen nu eenmaal met zich meebrengt? Want inschrijven op aanbestedingen is tijdrovend precisiewerk. Het is een complex en arbeidsintensief traject, dat vele stappen kent. We verklappen u de cruciale succesfactoren bij tenders:

  • de klantbehoefte tot in detail doorgronden en begrijpen
  • de onderscheidende oplossing glashelder verwoorden
  • en naadloos aan laten sluiten bij de uitvraag.

Klinkt simpel, is lastig. Geen nood! BidPro levert vakwerk en neemt u de uitdaging graag uit handen.

BidPro helpt

Bel 0613374706

Keuzemogelijkheden  

Natuurlijk zetten we ook graag de andere stappen in het proces voor u. Daarbij bieden we u volledige flexibiliteit. In onze inzet, en in ons aanbod. Aan u de keuze.

Van a tot z ontzorgd worden

U vertrouwt ons het hele traject toe, van a tot z. Vanaf het signaleren van mogelijk interessante tenders voor uw werken, diensten of leveringen. Tot en met het schrijven van de teksten voor alle gevraagde documenten. En – voor zover van toepassing – adviseren en ondersteunen bij de invulling en uitvoering van de social-returnverplichting bij een gewonnen aanbesteding.

Afzonderlijke diensten afnemen

BidPro biedt u ook de mogelijkheid afzonderlijke diensten af te nemen uit ons keuzemenu. We hebben het complete traject gestructureerd via overzichtelijk bouwstenen. U kunt zelf à la carte een passend menu samenstellen.

De diensten van BidPro

Een aanbesteding missen? Het zal u niet meer gebeuren. Met onze inhouse ontwikkelde tendertool monitoren we de publicaties van nieuwe aanbestedingen en houden u op de hoogte van interessante nieuwe aanbestedingen.

Op welke aanbestedingen wilt u zich richten? Waar maakt u de grootste kans op winst en hoe ontwikkelt de markt van de aanbestedingen zich? Wij hebben alle informatie voor u.

Nog voordat een aanbesteding gepubliceerd wordt op de hoogte zijn van aflopende contracten en aankomende aanbestedingen? Met onze aanbestedingskalender houden wij u op de hoogte.

Geen hectiek in een inschrijvingsproces; we analyseren het bestek, stellen vragen op voor de vragenrondes en bewaken de voortgang. We controleren formele documenten op juistheid en volledigheid, geven tips en adviezen en zorgen ervoor dat deadlines gehaald worden.

Een onderscheidende winnende inschrijving, dat is waar we samen voor gaan. We bespreken een inschrijfstrategie, voorzien u van adviezen met betrekking tot de beantwoording en reviewen uw aanbieding. We zorgen ervoor dat de uw teksten aansluiten op de uitvraag. Dat alle aspecten concreet en duidelijk zijn uitgewerkt. Geschreven in de juiste tone-of-voice.

Geeft u het schrijven van uw aanbieding liever uit handen? Geen probleem. Onze tekstschrijvers helpen u graag. Wij kennen beide kanten van de tafel, we weten waar beoordelaars op letten en wat nodig is om tot een onderscheidende winnen inschrijving te komen. Met uw input schrijven wij uw aanbieding.

Gaat u inschrijven op een aanbesteding met een Social Return verplichting? Heeft u een aanbesteding gewonnen waar een Social Return verplichting in staat? Onze Social Return specialisten begeleiden u graag bij de invulling van deze verplichting.

Meer lezen >>>

SROI-specialisten geven trainingen aan werkgevers, werknemers en WerkgeverServicePunten (WSP’s). Wilt u meer weten over Social Return? Neem contact met ons op en vraag naar onze trainingen en workshops.

Meer weten? Neem contact op voor informatie of om een afspraak te maken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waarvoor wilt u BidPro inschakelen? Om tijd en mankracht te besparen, uw core business ongehinderd voort te kunnen zetten en toch maximaal te scoren op aanbestedingen? We bespreken de opties graag met u. Maakt u een afspraak?

Call Now Button
error: Kopiëren van deze tekst is niet toegestaan.