Inschrijven op een aanbesteding, maar ontbreekt het u aan tijd? Ziet u op tegen de rompslomp die het meedoen aan tenders/aanbestedingen nu eenmaal met zich meebrengt? Want inschrijven op aanbestedingen is tijdrovend precisiewerk. Het is een complex en arbeidsintensief traject, dat vele stappen kent. We verklappen u de cruciale succesfactoren bij tenders:

  • de klantbehoefte tot in detail doorgronden en begrijpen
  • de onderscheidende oplossing glashelder verwoorden
  • en naadloos aan laten sluiten bij de uitvraag.

Klinkt simpel, is lastig. Geen nood! BidPro levert vakwerk en neemt u de uitdaging graag uit handen.

BidPro helpt

Bel 0613374706

Keuzemogelijkheden  

Natuurlijk zetten we ook graag de andere stappen in het proces voor u. Daarbij bieden we u volledige flexibiliteit. In onze inzet, en in ons aanbod. Aan u de keuze.

Van a tot z ontzorgd worden

U vertrouwt ons het hele traject toe, van a tot z. Vanaf het signaleren van mogelijk interessante tenders voor uw werken, diensten of leveringen. Tot en met het schrijven van de teksten voor alle gevraagde documenten. En – voor zover van toepassing – adviseren en ondersteunen bij de invulling en uitvoering van de social-returnverplichting bij een gewonnen aanbesteding.

Afzonderlijke diensten afnemen

BidPro biedt u ook de mogelijkheid afzonderlijke diensten af te nemen uit ons keuzemenu. We hebben het complete traject gestructureerd via overzichtelijk bouwstenen. U kunt zelf à la carte een passend menu samenstellen.

De diensten van BidPro

Meer weten? Neem contact op voor informatie of om een afspraak te maken.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Waarvoor wilt u BidPro inschakelen? Om tijd en mankracht te besparen, uw core business ongehinderd voort te kunnen zetten en toch maximaal te scoren op aanbestedingen? We bespreken de opties graag met u. Maakt u een afspraak?

error: Kopiëren van deze tekst is niet toegestaan.
Call Now Button