Social-Returnverplichting? BidPro helpt!

Uw organisatie heeft een aanbesteding gewonnen. Een mooie opdracht, goed voor een flinke omzetstijging. Een felicitatie waard! Maar…

Tegenprestatie gegunde opdracht

… De aanbestedende overheidsinstantie heeft wel een contractvoorwaarde: de verplichting tot social return. Bij wijze van tegenprestatie voor de gegunde tender moet u duurzame werkgelegenheid creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de vorm van arbeidsplaatsen. Maar bijvoorbeeld ook van stageplekken of leerwerkplekken.

Beren op de weg

Als ondernemer in het MKB beschikt u niet of beperkt over HR-ondersteuning om de social-return verplichting uit te voeren. Zelf heeft u er eigenlijk geen tijd voor. En al had u dat wel: u heeft geen idee wat er precies van u wordt verwacht. Hoe pakt u dit aan? Waar te beginnen? U vreest een hoop gedoe en ziet social return vooral als een probleem. Een opgave. Ook omdat u weet dat de boetes bij niet nakomen van de verplichting torenhoog zijn.

Wat nu?!

BidPro helpt

Bel 0613374706

BidPro helpt organisaties met het inrichten van social return. Met alles wat er voor nodig is om er invulling aan te geven en er een duurzaam succes van te maken:

Benieuwd naar de kansen die social return uw organisatie biedt? Wat u kunt verwachten? Wat er zoal bij komt kijken? Waar u op moet letten en wat valkuilen zijn? Vraag ons om een presentatie.   

BidPro maakt van social return een gemeenschappelijk doel: van verplichting voor u tot win-winsituatie voor alle partijen.

error: Kopiëren van deze tekst is niet toegestaan.
Call Now Button