Het verband tussen aanbestedingen en Henny Huisman

"Er kan maar één de winnaar zijn...", dit is een uitspraak waar ik vaak aan moet terug denken wanneer ik met een toekomstig opdrachtgever in gesprek ben.

Lees verder

Kansen voor het MKB bij aanbestedingen voor koffie en thee

BidPro analyseert dagelijks aanbestedingen, zo ook de aanbestedingen voor de levering van warme drankenautomaten.

Lees verder

BidPro is licentiehouder van TenderNed

BidPro is een overeenkomst aangegaan met TenderNed. U kunt BidPro nu ook benaderen voor de ondersteuning bij het gebruik van TenderNed.

Lees verder

Elke dag een KUS?

9 november is in 1990 door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Dag van Kwaliteit. Deze dag doen we er alles aan om er een Kwalitatief Uitermate Superdag (KUS) van te maken.

Lees verder

3 tips om uw gunfactor te verhogen

In 2014 is de aanbestedingswetgeving aangepast, onder andere om de kansen voor MKB-bedrijven te vergroten. Toch blijft de vraag wat MKB-bedrijven er zelf aan kunnen doen om hun kans op gunning te verhogen en te winnen van de 'grote jongens'. 

Lees verder

Procesoptimalisatie? Sluit aan op de behoefte van de klant.

Het lijkt zo simpel, doe wat de klant van u vraagt en de klant is tevreden. Maar doet u ook echt wat de klant nodig heeft? En is uw klant ook daadwerkelijk tevreden?

Lees verder

Duurzame Dinsdag, hoeveel aandacht heeft duurzaamheid in uw organisatie?

Afgelopen dinsdag (4 september) was het duurzame dinsdag, de dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in de Tweede Kamer. Leeft u in de waan van de dag? Of staat u juist regelmatig stil bij de duurzaamheid van uw organisatie?

Lees verder

BidPro: bid- en proposal management

BidPro adviseert en begeleidt ondernemers en salesteams op het gebied van aanbestedings- en offertetrajecten en optimalisering van het bedrijfsproces. BidPro is er voor die ondernemers die sales willen verduurzamen.

Lees verder

BidPro gaat samenwerking aan met de Hogeschool Ede

Met ingang van september 2018 zullen wij studenten niet alleen stage-mogelijkheden bieden, maar zullen wij ook studenten gaan coachen bij de uitvoering van hun stage-opdrachten.

Lees verder