Over Ons

Mission statement – BidPro staat voor bidmanagement en proposals.  Bidmanagement is een term die pas sinds acht jaar bestaat, een term die bij veel organisaties nog onbekend is. Toch is de nieuwe functie bidmanager enorm in opkomst en is er steeds meer vraag naar expertise op dit gebied. BidPro heeft expertise op dit gebied in huis en wil de komende jaren uitgroeien tot hét bid-team voor bedrijven in het MKB.

BidPro verduurzaamt de sales performance van organisaties. BidPro doet dit in de vorm van advies, ondersteuning, begeleiding en coaching bij aanbestedingen en offertetrajecten. BidPro is het bidteam voor organisaties in het MKB.

Met de expertise van BidPro, namelijk op de gebieden van sales en business development, worden organisaties geholpen om sales en de interne organisatie goed op elkaar aan te laten sluiten. BidPro doet dit door  de diverse disciplines in organisaties samen te brengen, met aandacht voor de kennis en kunde die de organisatie al in huis heeft.  Door deze kennis en kunde beter in te zetten optimaliseert BidPro de sales performance. Door organisaties hun klantbehoefte beter te laten begrijpen en procesoptimalisatie toe te passen, laat BidPro organisatie de stap maken om beter aan de klantvraag te voldoen.

Graag stellen wij ons aan u voor.