Waarom BidPro voor inschrijven op aanbestedingen?

U wilt of moet inschrijven op aanbestedingen. De mooie omzet die het oplevert als de opdracht u daadwerkelijk wordt gegund, ziet u in gedachten al op de rekening staan. Tegelijk weet u dat meedoen aan een tender in veel opzichten een flinke druk zal leggen op uw organisatie. En op uw eigen schouders. Terwijl de uitkomst onzeker is.

De vakspecialisten van BidPro helpen u de beste inschrijving op een aanbesteding te realiseren. Daarmee maximaliseren we voor u de kans op winnen. Tegelijkertijd minimaliseren we de belasting voor u en uw organisatie.  Dankzij onze expertise in de complexe, sterk procesmatige aanbestedingsprocedures werken we snel en efficiënt. En besparen we u veel van de onvermijdelijke administratieve, tijdrovende rompslomp waarmee inschrijven op aanbestedingen gepaard gaat.

BidPro helpt

Bel 0613374706

Externe begeleiding bij inschrijven op aanbestedingen

Waarom kiezen voor de externe begeleiding van tenderspecialist BidPro?  

BidPro…

 • … biedt advies, hulp en ondersteuning bij de hele procedure. Vanaf de publicatie* van de aanbesteding tot en met de formele indiening. Maar u kunt daarin ook keuzes maken.
 • … helpt om in aanbestedingen de uitvraag – en daarmee de klantwens – nauwkeurig te analyseren en tot in detail te begrijpen.
 • … helpt om uw oplossing glashelder en onderscheidend te verwoorden, en naadloos aan te laten sluiten bij de uitvraag. Een cruciale factor voor kansrijk inschrijven op aanbestedingen.
 • … helpt om processen binnen de organisatie waar nodig en mogelijk aan te passen om te voldoen aan eisen en wensen van de aanbestedende dienst.
 • … behoedt uw organisatie voor valkuilen die u met zekerheid de overwinning kosten.

* Vraag ons naar de mogelijkheden om gebruik te maken van onze tendersignalering. BidPro informeert u dan zodra er een aanbesteding wordt gepubliceerd waarop u zou kunnen inschrijven.

Ik wil graag een presentatie van BidPro over inschrijven op aanbestedingen

Waarom kiezen voor BidPro? Uw voordelen:

 • Lage instapkosten
 • U wordt een succesvolle concurrent bij inschrijven op aanbestedingen
 • U hebt controle, zekerheid en rust. En bespaart tijd. Daar zorgen wij voor. Bijvoorbeeld door structuur aan te brengen in proces, planning en beantwoording van de uitvraag
 • U hebt hulp onder handbereik. We zijn flexibel en lossen het altijd voor u op
 • U bouwt met onze hulp zelf expertise in tenders op. Zo maken we onszelf overbodig
 • Hebt u ons ingeschakeld? Dan helpen we uw concurrent niet. We werken exclusief voor u
 • Tender gewonnen? Social return bij aanbestedingen is daarbij tegenwoordig vaak een verplichting. Ook daarmee kunnen we u van dienst zijn

Wilt u inschrijven op aanbestedingen?

Gaat u met uw organisatie inschrijven op aanbestedingen en wilt u daarbij verzekerd zijn van deskundige hulp? En van flexibele, laagdrempelige ondersteuning? Van volledige inzet voor uw doel: succesvolle deelname aan een tender? Kortom: wilt u winnen? Dan wordt het tijd dat we met elkaar om de tafel gaan. Maakt u een afspraak?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken

error: Kopiëren van deze tekst is niet toegestaan.
Call Now Button