Team

Het BidPro-team bestaat uit Bert Hordijk en Wouter van Eijk. Graag stellen wij ons aan u voor:

Bert Hordijk

Al sinds mijn studie Organisatie Sociologie houd ik mij bezig met commerciële vraagstukken van organisaties. Deze sales-vraagstukken hebben bijvoorbeeld betrekking op het op de juiste manier overbrengen van de verwachtingen van de klant op de eigen organisatie.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in aanbestedingstrajecten en complexe offertetrajecten. Binnen dergelijke trajecten ligt de focus op de totale organisatie die zich in haar volledigheid zal moeten presenteren, zonder daarvoor de kans te krijgen aan tafel bij de klant. Dit vraagt een andere blik op de organisatie, een andere manier van presenteren en een andere wijze van uitvoering van sales. Alle disciplines in de organisatie hebben hier immers hun eigen visie op. De belangrijkste aspecten in deze trajecten zijn dan ook: Samenwerken en communicatie.

Mijn bijdrage aan dergelijke sales-trajecten heeft betrekking op het gezamenlijk bereiken van de gestelde doelen, het duurzaam bijdragen aan de organisatie en het pakken van kansen (daar waar deze zich aanbieden).  Graag draag ik bij aan de verbetering van uw organisatie op deze gebieden.

Wouter van Eijk

Ik heb ruim tien jaar ervaring opgedaan in verschillende rollen in projectteams bij bedrijven in diverse branches. In deze rollen heb ik alle aspecten van projectmanagement gezien en heb ik mij gespecialiseerd in het vakgebied procesmanagement.

In projecten heb ik processen beschreven, bestuurd, geanalyseerd en verbeterd. Coaching en begeleiding van medewerkers vind ik erg belangrijk. De mens is immers het kapitaal van een organisatie. Bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen vind ik het niet alleen belangrijk om medewerkers goed mee te nemen in de verandering, maar ook om altijd de klantbehoefte voor ogen te houden.

Graag zet ik de stap met u naar verbetering en ontwikkel ik uw organisatie tot een lerende organisatie. Een organisatie waarbij sales goed aansluit op de interne organisatie en vice versa, door te verkopen wat je waar kunt maken en waar te maken wat je verkocht hebt. Met de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan help ik u graag verder.